Bio

Creativiteit is altijd de rode draad in mijn leven geweest. Van jongs af aan wilde ik creëren. Uit het niets nieuwe creaties neerzetten. Mijn eigen ideeën tastbaar en zichtbaar maken.

Als ik schilder leg ik emoties die ik ervaar vast op het doek. Emoties ontstaan overal. In de natuur, tijdens het luisteren naar muziek, of door gebeurtenissen die impact op mij hebben. Gebeurtenissen kunnen heel persoonlijk zijn, maar ook een spiegeling van emoties in de maatschappij.

Als ik schilder, ben ik helemaal in het moment. Er ontstaat een energieveld, wat mij doet creëren. Een sensatie die ik ervaar door het mengen van de kleuren op het doek. De tijd lijkt stil te staan en er ontstaat een werk:  Mijn gevoel geuit, door een hogere energie, in een combinatie van kleur, textuur en compositie.

Ik houd ervan te zien en mezelf af te vragen, wat zet mensen aan tot iets?  Iets ontstaat, door emotie, in de hersenen en komt tot uiting in handelen. Waardoor worden mensen gedreven, wat voor invloed heeft mijn kunst op de emotie van de aanschouwer? Ik schilder daarom graag abstracte vormen, zodat een herkenbare vorm niet bepalend is, maar het gevoel wat een werk bij iemand oproept. Een associatie van vorm en kleur kan voor iedereen anders zijn.

Mijn missie is:

Leven in het nu, genieten van wat er is, ervaren wat er gebeurt, zonder daar een oordeel aan te verbinden.

Het ervaren van mijn werken laat ik dan ook graag aan de kijker over, en zichzelf afvraagt

wat zie ik,

wat doet het met me

of

er gewoon van geniet…

Art

Kunst is een beleving, een sensatie die je ervaart als je er naar kijkt. Het mooie is dat iedereen iets anders ziet. Het zijn je ogen die zien, maar je bewustzijn bepaalt wat je ziet.

Mocht je een werk zien waar je interesse in hebt, neem dan gerust contact met me op. We kunnen dan een afspraak plannen voor een bezichtiging.

 

 

Menu
×