Inspiratie

kunst op kantoor

deep forest lounge

Inspirerende kunstwerken dragen bij aan het creëren van een fijne werkomgeving, ze zorgen voor een professionele uitstraling die afgestemd is op je bedrijf en doelstellingen. Het is stimulerend voor de creativiteit binnen je organisatie én werkt als versterking van je imago. Ik kom graag bij je langs om je te helpen bij je keuzes.

kunst op Curacao

surrender en keep the fire burning

Tijdens mijn vakantie op Curacao, heb ik heerlijk gewerkt aan nieuwe kunst op Curacao. De doeken blijven in Curacao, ze zijn voor vakantievilla Riccavita, ze passen daar heel erg mooi in de sfeer van de woning en het land. Ook ga ik kijken of ik in Curacao kan exposeren in een gallerie. Het is heerlijk om op een andere plek een openlucht atelier te hebben. De sfeer, relaxt, warm, de kleuren van de natuur, brengen mij nieuwe inspiratie, die je terugziet in mijn werk.

Siemart bij Kastanjehof

kastanjehof_restaurant_art

Wil je heerlijk dineren en ondertussen genieten van een inspirerende omgeving?
Dat kan bij Restaurant kastanjehof in Gemert. Ik ben er erg blij mee dat mijn schilderijen
de kunstzinnige gerechten complementeren.

www.kastanjehof.com

Open atelier route

Op 15 en 16 mei 2016 neem ik deel aan de open atelier route in Gemert.
meer informatie vind je op:

www.openatelierroutegemert.nl

Menu
×